VANLIGA FRÅGOR

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna, information om leveranser, byten och returer samt våra allmänna villkor. Hittar du inte den information du söker är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst via info@lespetits.se. Svar inom 24 timmar, måndag – fredag!


Hur lång tid tar det innan jag får min beställning?

Normal leveranstid från Lespetits.se är 1-4 arbetsdagar. I samband med att din order skickas så får du ett mail med din leveransbekräftelse. Har du inte mottagit detta mail inom 3 arbetsdagar vänligen du kontakta vår kundtjänst via info@lespetits.se


Kan jag ändra/ta bort min order?

Kontakta vår kundservice om du vill ändra din order. Vi har möjlighet att göra ändringar fram tills dess att varan skickats från vårt lager.


Hur gör jag en retur?

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med dina vara och därför erbjuder vi dig 14 dagars ångerrätt/öppetköp på oanvända varor. 

Önskar du att skicka tillbaka någon vara? kontakta då vår kundtjänst Info@lespetits.se 

Du får då en fraktsedel av oss via mail som du kan skriva ut och fästa på ditt paket och lämna in hos ditt närmaste postombud. För kunder utanför Sverige står Les Petits ej för hantering och kostnad av returer.

OBS! Du som kund har ansvaret för att din retur når oss. Notera därför kolli-ID på paketet som du sänder i retur till oss och be ditt ombud om kvitto när du lämnar in paketet.Kontrollera alltid din vara när du mottagit den och kontakta vår kundservice om du mottagit en vara som inte levererats i det skick du förväntat dig, vid godkända reklamationer står Les Petits för returfrakten. 


Kostar det någonting att returnera varor?

Det tillkommer en kostnad på 49 SEK för returporto när du väljer att göra en retur hos oss. Detta justeras i samband med att vi har mottagit din retur. Vill du som kund stå för returkostnad själv, kontakta då vår kundservice så att du inte debiteras någon returkostnad. Detta med undantag för kunder utanför Sverige, där Les Petits ej står för hantering eller kostnaden av returer.


Vilken garanti har jag som kund?

Enligt Svenska Konsumentköplagen utlovar vi 2 års garanti. Produktgarantin gäller vid normal användning och då skötselråden följts. Vid handhavande fel gäller ej garantin.